Webdesign

Webdesign

Met een website van Hommersom Media Webdesign Studio krijgt u een professionele en betaalbare online presentatie die past bij u en uw bedrijf.

Websites
U heeft al een professionele WordPress website vanaf € 799,00. U krijgt dan een homepagina, vijf informatiepagina’s en een contactpagina. De website wordt geheel naar uw wens opgebouwd. Het is dus mogelijk om de website aan te passen aan uw huisstijl. Indien u nog geen logo en huisstijl heeft, kunnen wij die voor u ontwerpen.

Voor een website levert u de content (teksten, foto’s en video’s) die wij dan op de website plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de content zelf te onderhouden op de website d.m.v. het WordPress CMS (Content Management Systeem). U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudspakket af te sluiten, dan blijven wij verantwoordelijk voor het plaatsen van de content die u per email aanlevert. Dit pakket is ideaal voor particulieren en ondernemers (ZZP en MKB) waarbij de website regelmatig up-to-date moet worden gehouden.

Heeft u interesse in een website van Hommersom Media, vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen geheel vrijblijvend een ontwerp en offerte. Heeft u een al een logo of foto’s die op de website moeten komen, stuur deze dan mee met de aanvraag zodat wij uw logo of foto direct in het ontwerp kunnen verwerken.

Webshop
U kunt bij ons ook terecht voor een webwinkel. Voor het ontwikkelen van een webshop maken wij gebruik van de software van MyShop.com. U heeft al een webshop vanaf € 2499,00. De prijs is afhankelijk van het aantal producten in uw webshop. Neem contact met ons op voor een prijsopgave van de webshop.

Domein, hosting en email
Iedere website heeft een unieke domeinnaam (www.uwnaam.nl) en een server (hosting) nodig op internet. Speciaal voor klanten van Hommersom Media regelen wij, indien gewenst, de domeinnaam, hosting en email. U geeft uw gewenste domeinnaam door en wij regelen de rest.

U sluit de hosting altijd af voor de duur van 1 jaar en u ontvangt tijdig voor het einde van het loopjaar een e-mail met de vraag of u de hosting verlengd wil hebben of niet.

De kosten voor het afsluiten van de domeinnaam inclusief een hostingpakket zijn vanaf € 99,- per jaar, afhankelijk van de hosting aanbieder die u kiest. De kosten hiervoor dienen vooraf betaalt te worden. De website betaalt u pas wanneer deze daadwerkelijk online is. Bij het aanvragen van een website kunt u aangeven of u de hosting zelf, of door ons laat regelen.